Els Van Weert

Lijsttrekker – Groen
44 jaar
1ste schepen van de stad Lier bevoegd voor Cultuur, evenementen, wijkwerking, onderwijs, duurzame ontwikkeling en ontwikkelingssamenwerking.

Ik trek de kar maar niet alleen. Wie kiest voor het kartel sp.a –Groen, kiest voor een positief en enthousiast team. Een team dat werk zal maken van een leefbaar Lier en Koningshooikt waar voetgangers en fietsers een plaats krijgen en behouden naast koning auto. Een team dat armoede zal bestrijden met een eerlijke solidariteit, hier en in de rest van de wereld. Dat zachte waarden van ontmoeting en begrip een plaats zal geven. Dat investeert in mensen, niet alleen in stenen. In cultuur en sport en een feestje af en toe. Mensen die weten dat alles beter kan, maar toch ook op tijd en stond durven zeggen dat het goed is.  En vooral een ploeg die verder kijkt dan haar neus lang is. Er komen nog mensen na ons en ook daar moeten we zorg voor dragen. En dat… dat vraagt moed en power. Daarom bundelen we de krachten en gaan we voluit voor een sociaal, duurzaam en plezant Lier!

Wat is je beroep, studie en/of politieke ervaring?
Eerste schepen in Lier van cultuur, evenementen, wijkwerking, onderwijs, ontwikkelingssamenwerking en duurzame ontwikkeling.

Wat zijn je hobby’s, engagementen en interesses?
Ik speel elke week een partijtje badminton, er ligt altijd een boek op mijn nachtkastje en ik drink graag een glas met vrienden.

Geef je favoriete boek, film of quote?
De aarde biedt voldoende om ieders behoefte te bevredigen, maar niet ieders hebzucht.” Mahatma Ghandi

Beschrijf jezelf in 3 kernwoorden.
Geëngageerd, sociaal, positief

Stel, je wordt burgemeester: Wat is het eerste dat jij verandert in Lier?
Meer ruimte voor het sociaal restaurant en de sociale kruidenier. Verder inzetten op een autoluwe binnenstad met duurzame mobiliteit.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s